استانها > آذربایجان غربی

اجرای طرح ویژه بافت تاریخی ارومیه تسریع یابد

5546905 - اجرای طرح ویژه بافت تاریخی ارومیه تسریع یابد

به گزارش خبرنگار مهر، غلامرضا کاظمیان شیروان چهارشنبه شب در جلسه ستاد بازآفرینی شهری آذربایجان‌غربی، اظهار کرد: بافت‌های تاریخی منبع هویت و منزلت تاریخ ملی کشور هستند و حفظ این آثار در محلات شهر باید با جدیت دنبال شود.

وی ادامه داد: این طرح از طرح‌های مهم برای حفاظت و احیا بافت تاریخی شهری بوده و این مساله نیز با جدیت دنبال می‌شود.

معاون شهرسازی و معماری وزیر راه و شهرسازی و دبیر شورای‌عالی شهرسازی و معماری ایران در خصوص بازدید از اراضی پادگان ارتش در ارومیه، گفت: رعایت ملاحضات ارتش و توسعه شهر ارومیه در بررسی وضعیت اراضی پادگان ارتش در ارومیه باید مدنظر باشد.

کاظمیان افزود: وضعیت اراضی پادگان ارتش ارومیه مناسب نیست و این مساله باید با همکاری میراث فرهنگی و ارتش و سایر دستگاه‌های اجرایی مربوطه حل و فصل گردد تا فضایی درخور شأن شهر و استان در این محل جانمایی و رؤیت شود.

وی اظهار کرد: تغییر کاربری اراضی پادگان ارتش در ارومیه با ملاحظات تاریخی مشکل ندارد و اجرای طرح‌های توسعه این اراضی باید متناسب با معماری اصیل ایرانی باشد.

شناسایی ۳۰۷ هکتار بافت تاریخی در شهر ارومیه

مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجان‌غربی با بیان اینکه مسائل محدوده بافت تاریخی شهر ارومیه در کانون توجه این اداره قرار دارد و توسعه این محلات در اولویت است، اظهار کرد: مطالعات بافت تاریخی شهر ارومیه در قالب طرح تفصیلی ویژه در ۶ گام بررسی و این مطالعات شامل ۳۰۷ هکتار بافت تاریخی شهر ارومیه می‌باشد.

پیمان آرامون ادامه داد: با تصویب مطالعات طرح تفصیلی ویژه بافت تاریخی شهر ارومیه ضوابط ساخت و ساز در جهت نوسازی مساکن موجود از نو طراحی خواهد شد و سعی بر آن است که حقوق مالکانه در آن حفظ شود.

مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجان‌غربی گفت: مطالعات طرح تفصیلی ویژه بافت تاریخی شهر ارومیه با هدف ساماندهی بافت تاریخی شهر ارومیه و ارتقای کیفیت محیطی و ایجاد هویت شهری و فرهنگی انجام می‌شود.

آرامون بیان کرد: تعیین و تکلیف اراضی پادگان ارتش در ارومیه نیز از دیگر مسائل مورد توجه در بافت‌های تاریخی ارومیه است که حل و فصل این مسائل نیز با جدیت پیگیری می‌شود.

سرمایه گذاری ۴۵ هزار میلیارد ریالی در بخش مسکن آذربایجان غربی

مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجان‌غربی بیان کرد: در راستای حمایت از سرمایه گذاری در استان در حوزه مسکن ۴۵ هزار و ۳۹۱ میلیارد ریال درسطح استان سرمایه‌گذاری شده و این سرمایه‌گذاری برای طرح‌های تجاری – مسکونی در شهرهای ارومیه و مهاباد بوده که قابلیت احداث یک هزار و ۱۲۳ واحد تجاری و مسکونی را دارند.

آرامون افزود: در بخش واگذاری اراضی نیز یک میلیون مترمکعب زمین در سطح استان شناسایی و احصا شده که برای سرمایه‌گذاران طرح‌های مختلف صنعتی، بهداشتی و درمانی، ورزشی و خدماتی در نظر گرفته شده است.

وی اضافه کرد: همچنین طی یک سال گذشته تاکنون ۵۲۰ هزار مترمربع زمین جهت اجرای طرح‌های سرمایه گذاری در سطح استان به متقاضیان و صاحبان طرح‌های سرمایه گذاری واگذار شده است.

آرامون گفت: در بخش سایت‌های طرح نهضت ملی مسکن نیز در سطح استان ۴۰۱ هکتار زمین با قابلیت واحدپذیری ۱۴ هزار و ۹۳۰ واحد در ۱۳ شهرستان احصا و آماده‌سازی زیرساخت‌های لازم در آنها انجام شده است.

مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجان‌غربی بیان کرد: در بخش طرح‌های گروه ساخت نهضت ملی مسکن نیز در سطح استان ۴ هزار و ۱۷۹ واحد با پنج هزار و ۸۸۸ میلیارد و ۳۲۷ میلیون ریال سرمایه‌گذاری و ۹۷۰ میلیارد ریال آورده متقاضیان در حال احداث است که در مجموع پیشرفت ۶۱ درصدی دارند.

منبع:مهر

دکمه بازگشت به بالا