کرامتی: حضور پررنگ مردم در مساجد، خنثی‌کننده توطئه دشمنان دینی است

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام محمدتقی کرامتی درخطبه‌ نماز جمعه این هفته گلپایگان با تأکید بر نقش راهبردی مساجد اظهار کرد: مساجد باید اولاً ترمیم و آماده شوند تا پذیرای مؤمنان باشند و ثانیاً با توجه به هتک حرمتی که نسبت به آن‌ها صورت گرفته، حضور پرشور و انبوه مؤمنان و متدینان باید جبران‌کننده این بی‌حرمتی‌ها باشد.

وی افزود: دشمن باید بداند که این مراکز دینی و ایمانی همان نقاطی هستند که از آن‌ها آسیب دیده است. بغض و کینه دشمن نسبت به مساجد و امامزادگان به‌دلیل نقش اساسی این مراکز در تقویت ایمان دینی، تربیت نسل‌ها، هدایت مردم در میدان‌های جهاد، دفاع، و حضور سیاسی و اجتماعی است.

خطیب جمعه گلپایگان با اشاره به نقش تاریخی مساجد تصریح کرد: مساجد پیش از انقلاب محل آگاهی‌بخشی و روشنگری مردم بودند و انقلاب اسلامی از همین مساجد برخاست. در دوران دفاع مقدس نیز مساجد محل تأمین نیرو، پشتیبانی جبهه‌ها و سامان‌دهی کمک‌های مردمی بودند و امروز هم مسجد، مرکز انسان‌سازی است.

وی تأکید کرد: نیروی مؤمن، متعهد و پای کار ارزش‌های دینی که حاضر است جان خود را فدا کند، در مسجد تربیت می‌شود. کسانی که به جبهه‌های نبرد می‌روند، مدافع حرم می‌شوند و یا با دست خالی در میدان انجام وظیفه می‌ایستند و به شهادت می‌رسند، پرورش‌یافتگان مکتب مسجد هستند. طبیعی است دشمنی که از این نقطه ضربه خورده، کینه خود را متوجه مساجد کند.

حجت الاسلام کرامتی خاطرنشان کرد: وظیفه ما این است که در برابر اراده و نیت پلید دشمن، اجازه ندهیم مساجد خلوت بمانند و امسال به‌طور ویژه، مساجد را با حضور گسترده مؤمنان پررونق کنیم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به حضور پرشور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن اشاره کرد و گفت: حضور حقیقتاً دشمن‌شکن و اقتدارآفرین ملت ایران در راهپیمایی امسال شگفتی‌آفرین بود. اگرچه راهپیمایی‌های ۲۲ بهمن همواره حماسی بوده، اما امسال نسبت به سال‌های گذشته جلوه‌ای کم‌نظیر داشت.

خطیب جمعه گلپایگان افزود: بصیرت و آگاهی مردم نشان داد هرچه دشمن فشار بیشتری وارد کند، مردم ما با عشق، مسئولیت‌پذیری و اراده‌ای قوی‌تر در صحنه حاضر می‌شوند. تهدیدهای نظامی و فشارهای اخیر نه‌تنها مردم را عقب نراند، بلکه حساسیت و غیرت آن‌ها را بیشتر کرد.

به گفته وی، ملت ایران مانند زمینی سخت و محکم است؛ هرچه ضربه دشمن شدیدتر باشد، واکنش ملت قوی‌تر خواهد بود. مردم ما مؤمن، غیرتمند، پایبند به ارزش‌های دینی و حساس نسبت به استقلال، خاک و ناموس کشور هستند و در برابر فشارها کوتاه نخواهند آمد.

منبع : خبرگزاری مهر

رپورتاژ آگهی رایگان
Back to top button