آمریکا: در مذاکرات با ایران پیشرفت هایی حاصل شد
به گزارش خبرگزاری مهر، شبکه العربیه گزارش داد که وزارت خارجه آمریکا روز شنبه اعلام کرد که در جریان گفتوگوهای چهار ساعته با مقامات ایرانی [در رم] پیشرفتهایی حاصل شده است.
وزارت خارجه آمریکا همچنین در ادامه از نقش تسهیلکننده سلطان نشین عمان در فراهمسازی بستر مذاکرات میان تهران و واشنگتن تقدیر کرده و از تلاشهای مسقط برای تسهیل این روند دیپلماتیک تشکر کرده است.
در همین راستا، شبکه العربیه اعلام کرد که یک مقام آمریکایی گفته که دو طرف در مذاکرات اخیر که در شهر رم ایتالیا برگزار شده، به پیشرفتهای قابل توجهی دست یافتهاند.
این مقام که به نام و مقامش اشاره نشده، همچنین مدعی شده است: مذاکرات مستقیم و غیر مستقیمی در رم با ایرانیها داشتیم.
وی افزود: ایران پیشرفت خوبی در مذاکرات هستهای را محقق کرده است.
این مقام آمریکایی همچنین گفت که با ایرانیها توافق کردیم که هفته آینده دور جدیدی از مذاکرات برگزار شود.
منبع:مهر