استانها > تهران

نمایش کمدی، سیاه‌بازی و خانوادگی «جیران خاتون» در ورامین به پایان رسید

5512788 - نمایش کمدی، سیاه‌بازی و خانوادگی «جیران خاتون» در ورامین به پایان رسید

به گزارش خبرنگار مهر، نمایش کمدی، سیاه‌بازی و خانوادگی «جیران خاتون»، به کارگردانی میثم تفرشی پس از ۱۰ شب اجرا در فرهنگسرای رازی ورامین به کار خود پایان داد.

این نمایش که در چارچوب چهاردهمین همایش نمایش ورامین و همزمان با ایام دهه کرامت برگزار شد، با تقدیر از بازیگران و عوامل به اختتام رسید.

میثم تفرشی، کارگردان و نویسنده این نمایش، اظهار داشت: «جیران خاتون» با همکاری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، انجمن هنرهای نمایشی ورامین و حمایت نهادهای محلی به روی صحنه رفت.

وی افزود: این نمایش، با هدف ایجاد شور و نشاط اجتماعی، امیدآفرینی و حمایت از خانواده‌های زندانیان تولید و اجرا شد.» بخشی از درآمد این نمایش به خانواده‌های زندانیان اختصاص خواهد یافت.

نمایش «جیران خاتون» با حضور بازیگرانی چون میثم صانع، حمیدرضا طالبی، مهشاد جون‌بخش و جمعی دیگر و همچنین تیمی حرفه‌ای در بخش‌های کارگردانی، طراحی صحنه، موسیقی، گریم و امور اجرایی به اجرا درآمد.

سمیرا خیری (دستیار کارگردان و مدیر تولید)، مهشاد جون‌بخش (طراحی لباس) و زهرا اکبری (موسیقی) از جمله عوامل کلیدی این پروژه بودند.

طراحی پوستر و بروشور نیز توسط نرگس سیاه‌تیری، مهدیه فرهمند و مهدی صالحی انجام شد.

این نمایش با حمایت سازمان‌هایی نظیر اداره ورزش و جوانان، سازمان فرهنگی اجتماعی شهرداری، کانون بسیج هنرمندان و انجمن حمایت از خانواده‌های زندانیان به روی صحنه رفت و با استقبال گسترده تماشاگران مواجه شد.

تفرشی در پایان ضمن قدردانی از همکاری نهادهای حامی، بر تداوم فعالیت‌های خیرخواهانه گروه فرنام هنر تأکید کرد و گفت: مشارکت در امور خیرخواهانه، از جمله حمایت از خانواده‌های زندانیان، همواره از اولویت‌های ماست.

منبع:مهر

دکمه بازگشت به بالا