پلیس نشانه اقتدار نظام جمهوری اسلامی ایران است

پلیس نشانه اقتدار نظام جمهوری اسلامی ایران است

به گزارش خبرگزاری مهر، الله لطف الله دژکام عصر شنبه در دیدار فرمانده انتظامی استان فارس و جمعی از معاونان و رؤسای پلیس‌های تخصصی با وی، گفت: مجموعه انتظامی کشور نشانه اقتدار نظام جمهوری اسلامی ایران است و باید اقتدار نظام را به همگان ثابت کند.

وی ادامه داد: جنگ تحمیلی ۱۲ روزه اخیر نشان داد که نیاز به اقتدارِ بیشتر داریم و باید در این حوزه بیش از پیش اقدامات لازم را انجام دهیم.

نماینده ولی فقیه در استان فارس افزود: مجموعه انتظامی ابزار اقتدار کشور است و در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه بسیار خوب عمل کرد که جا دارد در این راستا از فرمانده کل انتظامی کشور نیز تقدیر و تشکر داشته باشم.

آیت الله دژکام گفت: در جنگ ترکیبی دشمن، نقش مجموعه انتظامی به عنوان عامل نظم‌بخشی و اقتدار واضح بوده و مسئله مهم این است که هر کس در جایگاه خود مسئولیتش را به‌خوبی انجام دهد.

امام جمعه شیراز با اشاره به اقدامات و توطئه‌های دشمنان علیه کشور، تصریح کرد: مجموعه انتظامی وسط میدان است و در همه حوزه‌ها از قبیل راهنمایی و رانندگی، امنیت اخلاقی و … کار و وظیفه خود را به خوبی انجام می‌دهد.

منبع:مهر

رپورتاژ آگهی رایگان
دکمه بازگشت به بالا