حضور بیش از ۲۰۰۰ نفر در مسابقات بینالمللی ربوکاپ/برگزیدگان عضو بنیاد نخبگان میشوند
به گزارش ایسنا، مرتضی موسی خانی در نشست خبری نوزدهمین دوره مسابقات بین المللی ربوکاپ با اشاره به اینکه این دوره از مسابقات از روز یکشنبه ۳۱ فروردینماه به مدت سه روز در نمایشگاه بینالمللی تهران برگزار میشود، گفت: نوزدهمین مسابقات بینالمللی ربوکاپ در سه سالن ۷، ۸ و ۹ نمایشگاه در دو بخش بزرگسالان و دانش آموزی برگزار می شود.
وی گفت: در یکسال گذشته برنامهریزی های مربوطه انجام و مجوزهای لازم از بخشهای مختلف جهانی اخذ شد.
موسی خانی با اشاره به پتانسیل بالای کشور در زمینه هوش مصنوعی و به کارگیری رباتیک در بخشهای مختلف افزود: امسال با رشد ۲۰ درصدی متقاضیان برای این مسابقات روبرو بودیم. ۵۰۰ تیم برای حضور در مسابقات اعلام آمادگی کردند که نهایتا ۴۰۰ تیم تایید شد. تاکنون حدود ۲ هزار و ۲۰۰ نفر برای شرکت در این دوره از مسابقات ثبت نام کردند و پیش بینی ما حضور بیش از ۲۰۰۰ نفر در این دوره از مسابقات است.
وی ادامه داد: از روز شنبه تیمها مستقر و مسابقات از روز یکشنبه تا سه شنبه برگزار میشود.
موسی خانی از برپایی لیگ های مختلف در دو بخش بزرگسالان و دانش آموزی این دوره از مسابقات بین المللی ربوکاپ خبر داد که بخشی از این لیگ ها با نوآوری ایرانیان ایجاد شده است.
وی گفت: بخش هوش مصنوعی در این دوره در بخش دانش آموزی مسابقات قرار دارد. تیمهای دانش آموزی در این دوره در ۶ لیگ شرکت میکنند و توانستیم در این بخش ۶ سهمیه مسابقات جهانی ربوکاپ که تیرماه در برزیل برگزار می شود را کسب کنیم.
وی با اشاره به اینکه حضور مسابقات دانشجویی نسبت به سالهای اخیر در بخش رباتیک کمتر شده است، گفت: جا دارد همه بخشهای کشور بیشتر در این صنعت تمرکز کنند. در مسابقات جهانی هلند دیدیم کشورهای مختلف سرمایهگذاری زیادی روی این موضوع دارند؛ زیرا روز به روز کاربرد این دانش در صنایع بیشتر می شود.
موسی خانی افزود: هوشمندی دکتر طهرانچی و باشگاه پژوهشگران جوان باعث شد این موضوع در دانشگاه آزاد بیشتر از سایر بخشها دنبال شود. امروز کمی به این حوزه کم توجهی می شود؛ با این وجود رسالت دانشگاه ورود دانشجویان به صنعت است و باید تلاش کنیم از این مسیر ثروت خلق کنیم.
وی گفت: بزرگترین و قوی ترین مسابقات غرب آسیا مسابقات ربوکاپ ایران است و ایرانی ها در این مسابقات موفق بودند. امیدواریم در برگزاری این دوره از مسابقات که زمینه مسابقات جهانی است، موفق باشیم.
موسی خانی درباره جوایز برگزیدگان نیز گفت: جایزه مهم نیست، رشد و بالندگی آینده درخشان برای ایران که شعار همیشگی این مسابقات است از جمله مهمترین اهداف برگزاری این مسابقات است. هر ساله برگزیدگان از سوی حامی مالی مسابقات تقدیر میشوند.
وی با اشاره به امتیاز برخی دانشگاهها برای برگزیدگان این مسابقات گفت: در دانشگاه آزاد منتخبان از امتیاز ادامه تحصیل بدون آزمون برخوردار میشوند. برخی دانشگاههای دیگر نیز در سالهای اخیر این امتیار را برای برگزیدگان در نظر گرفتند.
موسی خانی درباره تعداد تیمهای خارجی نیز گفت: منتظر تایید نهایی و تعداد شرکتکنندگان نهایی در این دوره از مسابقات هستیم.
انتهای پیام
منبع ایسنا